Gizlilik ve Kullanım Şartları

boncukshop.com sitesi olarak kişisel gizlilik haklarınıza saygı duyuyoruz. Kişisel bilgilerinizin güvenliği ile ilgili açıklamalar aşağıda bilginize sunulmuştur;

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) hükümleri gereği kimliğinizi belirli veya belirlenebilir kılan her türlü bilginiz, özel nitelikli kişisel verileriniz de dahil olmak üzere,

Kişisel Veri olarak aşağıdaki kapsamda, Veri Sorumlusu sıfatıyla boncukshop.com tarafından işlenecektir. denizkabugu.net olarak kişisel verilerinizin güvenliğine en üst düzeyde önem vererek, sizlere sunduğumuz tüm ürün ve hizmetlerimizde kişisel verilerinizin güvenliğinin ön planda olduğu bilinciyle faaliyetlerimize devam ettiğimizi belirtmek isteriz.

Kişisel verilerinizin kargolama ve teslimat dışında kullanılmaması, özel hayatınızın gizliliği ve temel hak ve özgürlüklerinizin korunması temel prensibimizdir.
boncukshop.come kayıtlı müşterilerimize ait isim, yaş, adres, e-posta, telefon numarası..vb. kayıt sırasında girilen hiçbir bilgiyi web sitesinde yayınlamaz.
boncukshop.com siz müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kişisel bilgilerinizi (isim,adres, vs. ) sizlerden talep etmektedir.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir.

Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Yasal olarak belirlenen çerçevede toplanan ve saklanan bu bilgiler müşterinin siteye girişi, alışveriş yapması ve kampanyalara göz atması ile birlikte süper avantaj ve çeşitli faaliyetlerinin oluşturulmasını sağlamaktadır.
denizkabugu.net, müşterilerinden sitede kayıtlı olduğu süresince topladığı bilgileri, müşterinin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve satmamaktadır.

Müşterilerimizin  bilgilerini, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde  boncukshop.comveya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır.

Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin boncukshop.comarayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Bu belgede bulunan bilgiler  boncukshop.comgizlilik ilkesini bildirmektedir.
boncukshop.com gerektiğinde bu gizlilik belgesinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.